Voor al je vragen over Scouting Vlierden kun je contact opnemen onderstaande gegevens. 

Scouting Vlierden

Bezoekadres:
Hoge Zijdeweg 118B
5756 BR Vlierden
Secretariaat:
Tabaksakker 7
5756 BT Vlierden
Secretariaat
+31 (0)493 842 900
e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
web www.scoutingvlierden.nl
   
Facebook
   
kvk
bank
bic
17245393
NL95RABO0154505668
RABONL2U
Voorzitter (interim) Rik Mennen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Theo van Rijssel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Johannes Bruinsma Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Groepsbegeleider Vacant Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Bestuursleden Jos Sleegers  
  Harm van Otterdijk  
 Vertrouwenspersoon Juul van Rijssel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
     
Praktijkbegeleider Ramon van den Berk  
Materialen/Verhuur Theo van rijssel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
 Webmasters Ramon van den Berk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
     

Voor dringende situaties en calamiteiten kun je 24 uur per dag contact opnemen met Scouting Nederland via het telefoonnummer 033 - 496 09 11. 

Stel direct je vraag!

Op deze website vind je het antwoord op veel vragen. Mocht je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden, dan kun je gebruik maken van het contactformulier hieronder. Natuurlijk kun je je vragen ook stellen via Facebook.

Contactformulier volgt binnenkort.