Voorzitter (interim) Rik Mennen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Theo van Rijssel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Johannes Bruinsma Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Groepsbegeleider Vacant Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurslid Jos Sleegers  
Bestuurslid Harm van Otterdijk  

 

Het Groepsbestuur

Het groepsbestuur is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het draaien binnen de scoutinggroep. Dit bestuur levert de penningmeester, secretaris,  groepsbeleider(s) en de groeps(raad)voorzitter. De groepsbegeleider houd zich o.a. bezig met het functioneren van de kaderleden en de groepsraadvoorzitter is een onafhankelijk persoon die zorg draagt dat er groepsraden worden gepland en kan functioneren als onafhankelijk tussenpersoon. Het groepsbestuur wordt gekozen door de groepsraad, en moet dus na een bepaalde termijn opnieuw gekozen worden, of worden vervangen door een nieuw persoon.

De Groepsraad

De groepsraad is het centrale bestuursorgaan voor elke scoutinggroep, in de groepsraad zitten de kaderleden van de speltakken en is het groepsbestuur aanwezig. Verder is er ook een afvaardiging van de Jongerentak en Plusscouts groepen aanwezig. Op de groepsraad worden beslissingen genomen over het draaien van de groep, wordt de stand van zaken van de verschillende speltakken opgenomen en worden verschillende activiteiten voorbereid die de gehele groep aangaan. Ook worden er de leden van het groepsbestuur gekozen en moet het Groepsbestuur mededelingen over eventuele beslissingen die op bestuursniveau genomen zijn, doen.

De groepsraad vergadert om de 6 weken.